SAVE THE DATE
Tuesday, February 23, 2021
10:00 - 18:00 (CET)
1 DAY & 3 TRACKS
Karlsruhe - AI
Köln - Microsoft 365
München - Azure & Dev
ONLINE CONFERENCE
JOIN US!
Register for FREE today!

Tuesday, 23 February 2021

Track Karlsruhe: AI Track Köln: Microsoft 365 Track München: Dev Lobby

10:00

11:00

Track Karlsruhe: AI
11:00 → 60 min

Unleash the power of Teams with Power Virtual Agents

  • Business Apps
  • Intermediate
  • German
Track Köln: Microsoft 365
11:00 → 60 min

Low Code Solutions with Office 365

  • Business Apps
  • Intermediate
  • German
Track München: Dev
11:00 → 60 min

Building better security for your API platform using Azure API Management

  • Dev
  • Intermediate
  • English
Lobby
11:00 → 120 min

Smalltalk & Networking

12:00

Track Karlsruhe: AI
12:00 → 60 min

Implementierung eines Chatbot mit OpenAI's GPT-3 Sprachmodell

  • AI
  • Expert
  • German
Track Köln: Microsoft 365
12:00 → 60 min

Aufbewahrung und Löschung bei Microsoft Teams

  • Compliance
  • Expert
  • German
Track München: Dev
12:00 → 60 min

Quantum Computing Basics

  • Dev
  • Advanced
  • German

13:00

Lobby
13:00 → 30 min

Lunch & Networking

13:30

14:00

Track Karlsruhe: AI
14:00 → 60 min

Interpret-Text: Building trust and power with explainability

  • AI
  • Advanced
  • English
Track Köln: Microsoft 365
14:00 → 60 min

Microsoft Teams Rooms - Update 02/21

  • IT-Pro
  • Intermediate
  • German
Track München: Dev
14:00 → 60 min

Lass uns über die Teams Api sprechen

  • Dev
  • Introduction
  • German
Lobby
14:00 - 17:00

Smalltalk & Networking

15:00

Track Karlsruhe: AI
15:00 → 60 min

Getting Started with Machine Learning.Net and Auto ML

  • Dev
  • Introduction
  • English
Track Köln: Microsoft 365
15:00 → 60 min

Boost user experience in your business processes with Adaptive Cards

  • IT-Pro
  • Intermediate
  • English
Track München: Dev
15:00 → 60 min

Database DevOps with Containers

  • Dev
  • Advanced
  • English

16:00

Track Karlsruhe: AI
16:00 → 60 min

Analytics in Power BI with R and Python with SQL Server 2019 ML Service & Polybase

  • IT-Pro
  • Intermediate
  • English
Track Köln: Microsoft 365
16:00 → 60 min

Microsoft Teams Meetings – hidden champions für eine bessere Meeting Organisation

  • Business
  • Introduction
  • German
Track München: Dev
16:00 → 60 min

Serverless Website Development with Azure Static Web Apps

  • Dev
  • Intermediate
  • English

17:00

Agenda Management powered by Sessionize.com



SPEAKER WALL

Organizers

Alexander Wachtel
Alexander Wachtel

Program Committee

Microsoft AI MVP

Raphael Köllner
Raphael Köllner

Founder MVP Fusion

Microsoft MVP Office Apps and Services

Christian Waha
Christian Waha

Keynote & Special Speakers

Microsoft Development MVP

Jennifer Eimertenbrink
Jennifer Eimertenbrink

Sponsoring

CFO
Gesellschaft für Digitalisierung und digitalen Fortschritt e.V.

Irina Wachtel
Irina Wachtel

Design

Leitung Marketing
ESC Deutschland GmbH